La saxofonista molletana Cristina Miguel treu el seu primer disc ‘Ramé Project’


La indústria musical viu un moment incert a causa de la situació sanitària generada per la Covid-19. Moltes actuacions s’han aturat o ajornat però la creativitat dels artistes locals no té aturador. Prova d’això és el darrer treball de la saxofonista molletana Cristina Miguel.
Les cançons del nou disc de la Molletana Cristina Miguel s’han compost en un entorn natural i idíl·lic com és el Bruc, però s’han gravat a Àustria.

El cd anomenat ‘Ramé Project’ va sortir a la venda el passat 5 de juliol. Es tracta d’un recull de 9 cançons on es combina el so del saxofon amb instruments clàssics de corda. Una manera de barrejar els seus estudis per Europa amb els seus inicis a l’Escola Municipal de música de Mollet

3 de les composicions tenen fragments que es basen en improvisacions col·lectives, inspirades en la història del llibre ‘La Mare i el mar’. Una narració que explica la vida de les haenyeo, unes dones coreanes que es dediquen a la pesca

Un dels sectors més afectats per la pandèmia és el de la música i la cultura, per això la saxofonista molletana espera poder donar un impuls al disc durant aquest estiu a través de les xarxes i concerts en petit format.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail