La segona edició de la Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès torna a repetir èxit

Després de l’èxit de la primera jornada animalista i mediambiental de Montornès, el Centre Juvenil Sputnik ha acollit la segona edició. Es tracta d’una jornada plena d’activitats on l’estima pels animals ha estat el fil conductor.

La segona jornada animalista i mediambiental de Montornès ha fet participar en la ciutadania en propostes que contribueixen a cuidar el Medi Ambient
Per això, s’han fet tallers pensats per tota la família, com per exemple aquest de la xarxa circular, per donar una segona vida a diferents objectes.

També s’han donat a conèixer diferents entitats del territori que treballen per la defensa animal i pel producte de proximitat.

La jornada, que s’ha celebrat al Centre Juvenil Sputnik, també ha acollit una barbacoa vegana i tallers culinaris amb producte de proximitat. També s’ha fet una desfilada de gossos que estan en adopció a la protectora d’animals de Granollers.

Durant les jornades també s’ha fet una taula rodona amb diferents plataformes que treballen per defensar alguns punts del territori.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail