La sequera provoca que la verema d’enguany sigui molt millor que la de l’any passat

El Celler de Can Roda es troba a la meitat de la verema. Van començar a principis de setembre i esperen acabar abans de l’octubre. A causa de la sequera d’aquests mesos, hi ha varietats de raïm que han assolit una qualitat notable. És el cas de la pansa blanca, la varietat que suposa el 80% de la producció del celler martorellenc.

Tot i això, des de Can Roda esperaven més precipitacions en aquests darrers mesos. Les pluges de l’hivern han permés que la pansa blanca creixi però no ha estat suficient per altres variants de raïm.

Can Roda espera arribar enguany a una producció de gairebé 70.000 quilos, un augment notable respecte l’aconseguit l’any passat. A causa de la pandèmia, el 2020 va ser un dels pitjors anys del celler.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail