La situació als hospitals manté la tendència a la baixa

La velocitat de transmissió del coronavirus al Vallès Oriental es manté igual que la setmana passada amb 0,86 punts, un índex superior al de tot Catalunya que és de 0.77. Si ens centrem en els municipis del territori, Mollet encara supera el llindar de l’1 amb 1,04. A Montornès, Montmeló i Martorelles la Rt es troba per sota de 1 amb 0.79, 0.85 i 0.56 respectivament.

La situació als hospitals manté la tendència a la baixa. A l’Hospital de Mollet hi ha 10 persones ingressades, 1 d’elles a l’UCI. Aquesta setmana hi ha hagut 1 defunció per Covid. Aquesta situació ha permès reobrir les visites d’acompanyats als pacients no Covid de 12 a 14h del matí que s’ha fet efectiva des d’avui. A l’Hospital de Granollers el nombre d’ingressats també ha baixat: hi ha 39 pacients amb Covid, 9 menys que la setmana passada, 12 es troben a l’UCI. Aquesta setmana l’Hospital de Granollers no s’ha produit cap defunció per Covid.

Pel que fa al ritme de vacunació, a Mollet més del 76% de la població ha rebut la primera dosi i més del 61% té la pauta completa. A Montornès gairebé el 74% ha iniciat la pauta de vacunació, i més del 60% ja està vacunat del tot. Montmeló es manté com el municipi del territori on més persones han rebut la primera dosi, un 79.% de la població, mentre que més del 66% té la pauta completa . A Martorelles, més del 78% dels veïns han rebut la primera dosi, i més del 66% han finalitzat la vacunació. En el conjunt del Baix Vallès el 74% ha iniciat el procés de vacunació, i gairebé el 61% té la pauta completa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail