La situació als hospitals vallesans manté la tendència a la baixa

A la comarca la velocitat de tramissió del coronavirus ha pujat respecte la setmana passada i se situa en 0,77 punts, un índex lleugerament inferior al de tot Catalunya que és de 0.79. Si ens centrem en els municipis del territori, Martorelles ha registrat un augment de la RT important, passant de 1,07 a 1,80. A Montornès, Montmeló i Mollet la velocitat de transmissió també ha pujat, tot i que encara està per sota de 1.

La situació als hospitals manté la tendència a la baixa. A l’Hospital de Mollet hi ha 25 persones ingressades, 3 es troben a l’UCI. Aquesta setmana hi ha hagut 3 defuncions per Covid. A l’Hospital de Granollers el nombre d’ingressats també ha baixat. En el seu cas ha estat un descens important: hi ha 63 pacients amb Covid, 20 menys que la setmana passada, i 18 es troben a l’UCI. Aquesta setmana l’Hospital de Granollers hi ha hagut 2 morts per covid.

Pel que fa al ritme de vacunació, a Mollet més del 74% de la població ha rebut la primera dosi i un 56,4% té la pauta completa. A Montornès més del 72% ha iniciat la pauta de vacunació, i gairebé el 56 % ja està vacunat del tot. Montmeló es manté com el municipi del territori on més persones han rebut la primera dosi, un 77,64% de la població, mentre que gairebé el 62% té la pauta completa. A Martorelles, pràcticament el 76% dels veïns han rebut la primera dosi, i més del 61% han finalitzat la vacunació. En el conjunt del Baix Vallès el 72% ha iniciat el procés de vacunació, i el 56% té la pauta completa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail