La situació política catalana centra el ple de Montmeló

L’equip de govern de Montmeló ha presentat durant la darrera sessió plenària una moció extraordinària per explicar el seu posicionament davant l’actual situació política. Després que el grup municipal socialista no pogués subscriure la declaració unitària de 28 alcaldes del Vallès Oriental en defensa dels principis democràtics i dels drets civils i polítics, el consistori ha incorporat una moció al respecte, que no s’incloïa inicialment a l’ordre del dia.

ERC-AM s’ha posicionat a favor de la moció presentada per PSC-CP, però ha demanat incloure explícitament la retirada de l’article 155. ICV-EUiA-E ha donat suport a la proposta de modificació del text dels republicans i ha afegit que també es faci al·lusió a la plataforma ‘Democràcia i convivència’. El govern municipal s’ha compromès a tornar a redactar la moció perquè finalment es pugui aprovar durant la pròxima sessió plenària.

A l’inici del ple, el regidor d’ERC-AM, Albert Monserrat, ha anunciat que no participaria a la sessió plenària com a mostra de rebuig a les darreres decisions dels òrgans judicials de l’Estat. S’hi ha tornat a incorporar per participar de les votacions de les mocions.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail