InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

La Societat Coral Escola Orfeònica s’encarrega d’hissar la Senyera a la Diada de Martorelles

Martorelles celebra la Diada amb un minut de silenci per les víctimes del Marroc i Montmeló

 

A Martorelles durant l’acte institucional s’ha volgut tenir un record per les víctimes del terratrèmol del Marroc i pels joves atropellats a les vies de tren a l’altura de Montmeló. Primer han començat amb un minut de silenci per després fer l’ofrena floral per part d’una desena d’entitats de diferents àmbits i també els grups municipals. Tots els representants polítics amb representació al consistori han fet uns parlaments on en alguns casos han estat reivindicatius i de lluita, i també alguns centrats en les arrels i la família.

 

La Societat Coral Escola Orfeònica s’encarrega d’hissar la Senyera a la Diada de Martorelles

 

Aquest any, dos membres de la Societat Coral Escola Orfeònica de Martorelles han participat en un dels moments més solemnes de l’acte institucional de la Diada, com és la hissada de la Senyera.

A més, més d’una desena d’entitats de diferents àmbits com el veïnal, l’esportiu o el cultural han participat en l’acte institucional amb l’ofrena floral. Tot i que gairebé la majoria d’entitats fa anys que hi participen, per algunes aquesta ha estat la primera vegada que feien l’ofrena floral.

Un acte institucional que se celebra a la plaça de la Sardana, on hi ha el monument en homenatge a Lluís Companys i a la llibertat de l’artista martorellenc Ricard Mira.

La cançó dels ‘Segadors’ interpretada per la Societat Coral Orfeònica de Martorelles ha tancat aquest acte institucional.