La Societat de Caçadors ‘La Marta’ de Martorelles compleix 50 anys de vida

En Jaume Mampel és el president de la Societat de Caçadors La Marta de Martorelles des de fa vuit anys. L’entitat arriba aquest any al mig segle de vida. La celebració d’aquest aniversari s’ha hagut d’ajornar a causa de la pandèmia i de les restriccions. L’associació està formada per 120 socis procedents de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles. Es tracta d’una de les entitats més antigues del seu àmbit en el territori.

Des de la seva creació l’any 1970 l’entitat ha vist com ha canviat la seva activitat. Un exemple el trobem amb les noves tecnologies que els serveix per preparar les sortides per caçar. L’entitat col·labora amb els pagesos i organismes a l’hora de fer la seva activitat.

La Societat de Caçadors ‘La Marta’ considera que una de les problemàtiques en el territori és l’augment de la població de senglars. La seva presència a l’hora de buscar menjar perjudica els conreus, sobretot els ceps de les vinyes d’aquest espai. La Societat de Caçadors ‘La Marta’ de Martorelles considera que és necessari actuar per solucionar aquest problema amb els senglars. I per això consideren que la seva activitat s’ha de tenir en compte.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail