La sostenibilitat i l’expansió geogràfica, objectius de l’empresa Sagalés pel 2020

L’empresa, de serveis de transport d’autobusos amb seu a Mollet, Sagalés encara aquest 2020 amb l’objectiu d’arribar a una facturació de 100 milions d’euros. Un any en el qual esperen, a més, consolidar la seva expansió geogràfica.
Un dels principals reptes del 2020 per l’empresa de transport catalana Sagalés és adequar tot els autobusos que fan la ruta entre el Vallès Oriental i Barcelona perquè puguin entrar a la zona de baixes emissions. També preveuen millorar l’aplicació de la tecnologia a la mobilitat.

Aquest any esperen poder créixer un 15% per l’augment de rutes al territori espanyol

De fet aquesta empresa Sagalés acaba de guanyar un contracte a Mallorca. Durant els pròxims deu anys operaran diverses rutes interurbanes a l’illa, el que suposarà la contractació de més personal. Amb aquesta licitació l’empresa consolida la seva expansió geogràfica a Espanya.

L’empresa familiar amb rutes regulars a diferents punts de l’estat com Catalunya, Balears i el País Basc des del 2018 també està present dins el transport sanitari. A més recentment estan apostant pel sector de la bici compartida.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail