La televisió del Baix Vallès celebra l’acte de lliurament dels 5ès. Premis Vallès Visió

DSC_0200-300x199L’Envelat de Can Carrencà, de Martorelles, acollirà aquest dijous, 30 d’abril, la festa de lliurament de Premis Vallès Visió.

Una gala que arriba a la cinquena edició i amb la que cada any, els municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet premien a aquella persona o entitat que ha destacat al llarg de tot l’any. A la festa també es podran veure actuacions de les entitats dels municipi amfitrió, Martorelles, i diferents vídeos amb una selecció d’imatges del canal. La gala de lliurament dels 5è. Premis Vallès Visió  es podrà veure per la televisió del Baix Vallès divendres, 1 de maig, a les 20 h.

Vallès Visió emet el documental #ganesdegitanes

Després de gaudir amb la gala de lliurament de Premis Vallès Visió, els espectadors del canal podran veure el documental #ganesdegitanes, que va presentar-se a la Sala Polivalent de Montmeló el passat 13 de febrer. Al llarg de gairebé 40 minuts, la Colla de Gitanes de l’Agrupa, de Montmeló, expliquen com, quan i perquè va ressorgir el ball de gitanes en els últims anys. #balldegitanes es podrà veure divendres, 1 de maig, a les 21h. a Vallès Visió

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail