La tercera edició del festival ‘VAP’ de Martorelles arrenca aquest cap de setmana

El Festival d’arts escèniques de Martorelles, el VAP també conegut com vine al pati, comença aquest cap de setmana amb un seguit d’espectacles familiars. Aquesta proposta arriba, aquest any, a la tercera edició amb l’objectiu de consolidar-se al municipi.

L’espectacle Escargots de la companyia Slow Olou serà l’encarregada d’obrir el VAP, el festival d’arts escèniques de Martorelles aquest dissabte. Es tracta d’un espectacle d’humor visual per a tots els públics. En aquesta tercera edició els espectacles dels diumenges estan enfocats al públic infantil. En total seran cinc espectacles que es faran, els caps de setmana, fins al dia 28 de maig. El preu de les entrades és de tres euros i ja es poden comprar.

El festival Vine al Pati, el VAP, es vol consolidar com una proposta cultural tant en el municipi com en el territori. Una de les característiques d’aquest cicle és, precisament, el seu espai, el pati de Carrancà.

El cicle finalitzarà amb la proposta de la Nit Brunzit amb les actuacions de Magalí Sare i Judit Nedderman i Vernat. El preu de l’entrada és de sis euros i ja es poden adquirir a la web municipal.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail