La Tramolla acomiada el curs amb un festival molt especial

Aquests dos sentiments, els nervis i la il·lusió, s’han barrejat entre les ballarines de l’escola La Tramolla de Mollet, abans de pujar a l’escenari. En aquesta ocasió ha estat el torn de les alumnes del curs de dansa acadèmica amb disciplines com el ballet o el jazz. Han fet un espectacle basat en contes populars on han pogut mostrar el que han après durant aquest curs. Això sí, les mesures sanitàries han estat present en tot l’espectacle. Per això, les ballarines que actuaven en grup ho feien amb mascareta.

Per les ballarines, pujar dalt de l’escenari es converteix en una experiència per mostrar el resultat de dos mesos intensos de preparació de les coreografies.

L’escola La Tramolla feia dos anys que no organitzava el Festival de final de curs en el Teatre de Can Gomà a causa de la pandèmia. Per les ballarines és un dels moments més especials.

Un festival que s’ha organitzat de forma diferent perquè es farà en dos dies. Les alumnes de dansa urbana mostraran les seves coreografies aquest cap de setmana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail