La trobada de ball de gitanes de Montmeló ret homenatge a la colla de veterans

És un fragment del ball d’homenatge dedicat, enguany, a la colla de veterans de Montmeló. Els germans Carme i Marc Palacios han dut a terme aquesta dansa per reconèixer la trajectòria d’un grup format per setze homes i dones de més de setanta anys.

Durant el ball d’homenatge també s’ha passat el testimoni, que ha estat per a la Miriam Cabero i el Ramon Oliver. La colla de grans també ha aprofitat la trobada per mostrar davant de la seva gent la coreografia de ‘Creuant tempestes’, del grup Doctor Prats, ball que van estrenar durant la picada de Parets de l’any passat. Un altre moment especial de la trobada ha estat el sempre esperat xotis mut.

A banda dels grans, les colles de petits, mitjans, joves i veterans han ballat xotis, jotes, cachuches i contra-danses que han omplert d’aplaudiments una plaça de la vila plena de gom a gom, musicada a càrrec del grup La Catxutxa.

Entre les colles convidades, la de joves de Sentmenat i la de grans i petits de Santa Perpètua, que han ofert, entre d’altres, parts de tres i polques.

La colla de gitanes de Montmeló compta avui dia amb més de 100 balladors i balladores repartits entre cinc colles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail