La UAB reconeix Mollet, Montmeló, Martorelles i el Consell Comarcal per la seva transparència

El portal de transparència de Montmeló mostra totes les operacions comptables que duu a terme l’Ajuntament. A banda dels contractes i les licitacions que fa el consistori, també recull els ingressos que rep l’Ajuntament i a què els destina. El fet de facilitar tota aquesta informació a la ciutadania ha fet que el municipi rebi un nou reconeixement Infoparticipa. A més, en aquesta línia, el consistori ja treballa per habilitar un canal de WhatsApp municipal.

Mollet també ha estat reconegut amb aquests segells que atorga la Universitat Autònoma. El consistori s’ha focalitzat molt en la lluita contra les notícies falses i els rumors.

Martorelles és un altre dels pobles del territori amb aquest segell. De fet, és el municipi de la comarca amb menys de 5.000 habitants amb la millor puntuació.

Dels 947 municipis que hi ha a Catalunya, 121 han rebut aquest segell Infoparticipa que reconeix l’esforç dels Ajuntaments en l’àmbit de la transparència.

Les administracions supramunicipals també poden rebre aquest segell Infoparticipa. És el cas del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’ens ha incrementat la nota en el camp de la transparència respecte de l’any anterior, han passat del 96% al 98% d’assoliment.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail