EsportsMartorellesMunicipisNotícies

La UE Bàsquet Martorelles presenta els seus 14 equips per la temporada 2023-2024

 

Aquest cap de setmana ha estat molt especial per a la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles, perquè ha fet la presentació de tots els seus equips. A més, enguany viurà una temporada de rècord amb 14 equips, 3 més que la temporada passada. L’entitat compta amb 13 conjunts federats i l’escola.

Més enllà del nombre de jugadors, la trobada ha servit per realçar els diferents conceptes, tant esportius com extraesportius, que es treballen dins el club.

Actualment, el 40% de la plantilla de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles està formada per noies. Un dels objectius del club per les temporades vinents és la paritat d’equips femenins i masculins. A més, es tracta d’un club format majoritàriament per esportistes del municipi, els quals han gaudit de valent de la presentació del club de bàsquet del seu poble.

Per alguns, aquesta ha estat la seva primera presentació. En canvi, d’altres ja fa unes quantes temporades que participen en aquesta cita tan especial. Ara, però, les mirades ja se centren en la competició, on tothom espera que els acompanyin els resultats.