La Unió de Botiguers de Montmeló facilita l’entrega de productes a domicili

L’Àngela recull els paquets que la Merche, propietària d’una merceria de Montmeló, té preparats per alguns dels seus clients. En període d’estat d’alarma, comerços com aquests no poden obrir, però aquesta iniciativa estrenada fa tot just una setmana, permet que voluntàries com l’Angela puguin dur a domicicli aquests paquets als seus compradors.

El servei, que duu per nom “Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló, a casa” funciona els dilluns, dimecres i divendres. Fins ara, 3 comerços s’han adherit a aquest servei; la ja nombrada Merceria Merche, electrodomèstics Cid i la papereria l’Aglà. Gràcies a aquesta iniciativa aquests comerços poden ingressar alguna quantitat de diners, per poca que sigui.

En una setmana l’Àngela ja ha fet una quinzena de serveis. Carro amb mà, es recorre els carrers de Montmeló a peu per tal de lliurar la comanda als veïns del municipi. Sempre equipada amb guants i mascareta intenta evitar el màxim de contacte, deixant el paquet a l’entrada del domicili, i ja preparada per anar a fer un nou servei.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail