InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

La UPC instal·larà al març els mesuradors per saber l’origen de les males olors que afecten Montmeló

L’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, ha explicat a Vallès Visió, a l’espai ‘L’entrevista amb l’alcalde’, que durant el mes vinent la Universitat Politècnica de Catalunya instal·larà cinc mesuradors que serviran per esbrinar l’origen de les males olors que afecten el poble. Aquests mesuradors s’han de posar en edificis municipals. Pere Rodríguez també ha dit que més enllà d’esbrinar l’origen de les males olors també és important fer un pas endavant i saber quina és la qualitat de l’aire al poble.

En matèria de sostenibilitat, Pere Rodríguez ha afirmat que a molt estirar, a la tardor, podria estar en marxa el nou sistema de recollida de residus basat en contenidors intel·ligents. Durant el juny es farien les primeres adaptacions i durant l’estiu es distribuirien les targetes perquè els veïns en puguin fer ús.

D’altra banda, l’alcalde de Montmeló ha dit que les obres de la nova residència i centre de dia van a bon ritme. Ara ja s’ha acabat la pavimentació i a finals de març l’estructura ja podria estar enllestida. Després, però, faltaria la feina més complicada com és fer la distribució. I en referència al nou tanatori, en qüestió d’un mes podrien començar les obres.

Podeu recuperar l’entrevista en el següent enllaç: https://www.vallesvisio.cat/entrevista-amb-lalcalde-de-montmelo-pere-rodriguez-6/