La venda de coques de Sant Joan supera les previsions dels forners

Els obradors dels forns i pastisseries del Baix Vallès treballen aquests dies al 100% amb l’objectiu de satisfer una temporada de venda de coques que es preveu molt bona. El motiu principal; la situació del moment que fa pensar en què les reunions familiars s’incrementin.

En aquest establiment molletà les coques més demanades seran les de fruita, crema, cabell d’àngel o les farcides amb xocolata i nata. Aquest any, a més a més, incorporarà en el seu repertori de coques la de forner, considerada la millor de Catalunya. Un dels ingredients estrella com són els pinyons, però, enguany escassegen.

A la pastisseria Viñallonga de Montornès també estan notant un fort increment de venda de coques respecte a anys anteriors. A diferència de la campanya de la mona, que va ser molt pobre per culpa de la pandèmia de la Covid-19, estan convençuts que la de Sant Joan es complirà amb escreix.

En aquest establiment montornesenc les coques més venudes seran les tradicionals.

La coca d’autor tornarà a ser també un dels grans atractius d’aquesta pastisseria, farcida de dos sabors amb macaron, trossos de xocolata i fruits vermells.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail