La venda de loteria baixa gairebé un 50% al Baix Vallès

La venda de loteria i cupons ha baixat gairebé un 50% al Baix Vallès. Les administracions de loteries i apostes també s’han vist afectades pel coronavirus. El tancament obligatori a causa del confinament ha afectat les administracions i encara que s’hagi notat un petit augment durant l’estiu, hi ha molta diferència en comparació a l’any passat.

Gran part de la clientela és gent gran major de 65 anys que acostumen a jugar tot l’any, sigui a la primitiva o a l’Euromillón. En aquestes darreres setmanes la venda de l’Euromilloón ha augmentat perquè els premis que ofereix són xifres elevades i això incentiva als clients.

Pel que fa a la Loteria de Nadal ja fa 1 mes que està a la venda i és un dels sortejos que s’ha vist menys afectat, o per la tradició o per la xifra del premi.
De la mateixa manera que altres sectors les administracions de loteria estan a l’espera que la gent torni de les vacances per saber si la feina tornarà a la normalitat al setembre o seguiran amb un nombre baix de vendes en els pròxims mesos.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail