La Xarxa de Montmeló inicia temporada amb l’estrena del darrer musical de la companyia local El Replà

El públic, abans d’accedir als seients, han passat els protocols sanitaris. A més, la distància de seguretat ha estat present en tot moment. Són algunes de les mesures que l’entitat La Xarxa de Montmeló ha aplicat per organitzar el primer espectacle d’aquesta temporada. De fet entre, el públic hi havia moltes ganes de veure teatre tant els infants com també els adults.

Per primera vegada l’entitat ha fet servir una plataforma digital per vendre les entrades que s’han exhaurit. A més, l’aforament estava limitat, com marquen els protocols.

L’entitat La Xarxa ha començat la seva nova temporada amb la companyia montmelonina El Replà que ha estrenat el seu nou espectacle ‘Quan les nenes volen alt’. És la història de tres protagonistes; l’ Adriana, la Ximena i la Martina. Tres noies que tenen diferents somnis i que s’enfronten a les seves pors i frustracions per assolir allò que es proposen.

La companyia El Replà ha tornat a pujar dalt de l’escenari després de set mesos sense fer-ho a causa de la pandèmia. Ara esperen fer volar aquest espectacle per diferents escenaris del territori.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail