La xarxa de voluntaris de Mollet elabora més de 2.300 mascaretes

Aquest grup de 5 voluntaris forma part de la xarxa de Suport Solidari que l’Ajuntament de Mollet ha impulsat a la ciutat per fer front a la Covid-19. Una de les tasques ha estat fer el recompte de les mascaretes de roba que una trentena de voluntàries han confeccionat a casa seva aquests dies. Un cop acabades, arriba el moment de fer paquets de 25 unitats perquè s’han de portar a esterilitzar per després distribuir-les als centres sanitaris del territori.

En aquesta xarxa de suport solidari molletà ja hi ha inscrits uns 150 voluntaris que fan diferents tasques a la ciutat depenen de les necessitats. Les persones que vulguin participar s’han de registrar a la pàgina web de l’ajuntament. Aquest procediment és el què va fer en Javi Carvajal, un dels integrants d’aquesta xarxa. Per tots els voluntaris dedicar el seu temps és una forma d’ajudar a les persones i fer front a les conseqüències d’aquesta pandèmia del coronavirus.

Després d’aquest primer lot de mascaretes ja s’ha preparat el material perquè les cosidores voluntàries puguin continuar fent funcionar les seves màquines de cosir per el.laborar més elements de protecció.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail