InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’activitat esportiva tornarà al pavelló Riera Seca passat Setmana Santa

 

Aquesta tarda s’ha fet la primera visita institucional per veure els resultats de la primera fase d’obres del pavelló Riera Seca. Una primera fase que encara la recta final. Avui les dues entitats que hi entrenen habitualment, com són el Club Patinatge Artístic i el Mollet Hoquei Club, han vist el resultat, i tots ells han quedat molt sorpresos i contents de la remodelació.

El pavelló Riera Seca recuperarà l’activitat a la pista a partir de l’abril, després de setmana santa. De la primera fase d’obres, que consistia en la remodelació interior, ja només queda perfilar alguns detalls i, aquesta tarda, entitats i representants polítics han dut a terme una visita a les instal·lacions.

Mentre s’ha anat remodelant tota la part de l’interior, també s’ha començat a executar l’ampliació del pavelló cap al parc de les Pruneres. Aquest creixement, que es preveu que estigui acabat a finals d’estiu, permetrà fer un nou local social, el gimnàs i fer els lavabos accessibles amb un ascensor.

La millora de l’accessibilitat és una de les raons que han portat a la Diputació de Barcelona a distingir el pavelló de Riera Seca. El diputat Javier Silva ha fet entrega a l’alcaldessa del segell de qualitat que distingeix els equipaments que s’adapten als Objectius de Desenvolupament Sostenible. En la fase que ja s’està a punt d’acabar, s’ha obert el sostre per permetre l’entrada de la llum solar, s’ha instal·lat il·luminació LED, i en el futur està previst que es col·loquin plaques fotovoltaiques a l’exterior.

Tot i que a l’abril les entitats que vulguin podran recuperar l’activitat a pista, el fet que la instal·lació segueixi amb les obres d’ampliació farà que algunes entrades no estiguin obertes i s’hagi de limitar l’aforament. El límit màxim, encara per confirmar, podria acabar sent d’entre 100 i 150 persones.