L’actor Joan Pera, pregoner de la Festa Major de Mollet

Mollet ja ha presentat la imatge i el contingut de la Festa Major. La dissenyadora Elena Nieto ha estat l’encarregada de fer el cartell de Festa Major de Mollet. Un dibuix on hi apareixen dos personatges amb un to ‘vintage’ que estan gaudint de la festa de la ciutat. L’autora ha volgut donar un aire tradicional en homenatge als 25 anys de les colles, de Torrats i Morats.

És la fotografia amb algunes de les entitats que formen part de la Festa Major de Mollet com les colles de Morats i Torrats o la colla de Diables, entre altres. Es tracta de l’acte de presentació dels actes que formen part de la Festa grossa de la ciutat. Una programació que inclou més de 120 activitats per totes les edats, en especial als actes familiars i la dinamització al carrer.

La Festa Major d’aquest any és especial per les colles de Morats i Torrats que celebren els seus 25 anys d’història. Per això, han decidit recuperar algunes proves que feien als inicis.

Aquest any les colles han donat a conèixer el Morat i Torrat d’Honor que s’atorgarà al dissenyador Rafa Ferran, autor del primer logotip de les colles i a la colla Gegantera que aquest any commemora els 25 anys de vida.

Perquè tothom gaudeixi de la festa amb control i seguretat. Aquest any s’han doblat els esforços amb les campanyes contra les agressions sexuals i de l’abús d’alcohol i drogues.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail