L’adjudicació del Gastrobar de l’Sputnik centra bona part del debat municipal de Montornès

La polèmica arran de la querella presentada pel PSC sobre l’adjudicació del Gastrobar del Centre Juvenil Sputnik de Montornès ha centrat bona part del debat municipal de Vallès Visió. També es va parlar d’altres aspectes com l’habitatge o les polítiques socials.

L’alcalde de Montornès assegura que no hi ha hagut cap irregularitat en l’adjudicació del Gastrobar del centre juvenil Sputnik. Des del PSC, però, defensen la denúncia que han presentat davant la Justícia i recorden que el jutge ha admès la querella a tràmit. A més, l’oposició critica les desigualtats que hi ha entre la cooperativa de joves que gestiona el negoci i la resta de restauradors del poble.

Un altre dels temes que s’han tractat és l’accés a l’habitatge i la inversió en polítiques socials. Des de l’oposició han criticat la manca d’oferta de lloguer social i des del govern asseguren que estan treballant per incrementar aquest parc d’habitatge públic, i fins i tot es defineixen com un referent en aquest aspecte.

En el debat municipal de Montornès, la líder local de Ciutadans, Ángeles Menchén, ha anunciat que no es tornarà a presentar com a cap de llista d’aquesta formació a les pròximes eleccions municipals.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail