L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès critica la pujada de l’IBI a les grans empreses de Parets

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès ha presentat al·legacions a les ordenances fiscals de Parets. Bàsicament per la pujada de l’Impost de Béns i Immobles i l’Impost sobre Activitats Empresarials a les empreses amb un valor cadastral més alt.
A partir de l’1 de gener, les empreses de Parets amb un valor cadastral superior als 2.100.000 euros, pagaran un 1,5% més d’IBI respecte a aquest 2019. A banda, les companyies que tinguin una xifra de negoci superior al milió d’euros també afrontaran una pujada de l’IAE. Segons l’Ajuntament de Parets, aquesta mesura només perjudicarà el 10% dels empresaris. L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, però, qualifica aquesta mesura d’irresponsabilitat. Asseguren que augmentar els impostos limitarà les inversions al municipi, cosa poc recomanable davant d’una possible crisi econòmica.
Des del consistori, asseguren que gràcies a aquest augment de taxes, sumat a altres mesures com deixar de formar part de Vallès Visió, permet rebaixar l’IBI urbà. Aquest no és un cas puntual a Parets, els industrials també denuncien que es tracta d’una situació comuna a molts municipis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail