Laia Anglada, de Martorelles, és la nova bateria del grup musical Ebri Knight

La martorellenca Laia Anglada des dels dotze anys que toca la bateria. Va estudiar a l’Escola de Música de Mollet i ara es forma en el Liceu. Tot i que ha fet la carrera de psicologia, el seu objectiu és dedicar-se al món de la música. Ara té la possibilitat d’aconseguir aquest somni de la mà de la banda del Maresme, Ebri Knight. Des del mes de febrer és la bateria del grup després de fer una prova.

La primera cançó de la Laia amb el grup Ebri Knight ha estat el single ‘La Cura’ que vol ser un homenatge al sector sanitari. La composició del single i l’enregistrament s’ha fet durant el confinament.

La Laia sempre ha estat vinculada a la perscussió amb entitats culturals del poble i també ha estat la bateria de grups com el Ventilador de rumba i mestissatge o Atzagaia de reggae. Per ella, la percussió és el batec de la música.

Ara la Laia està treballant amb el grup Ebri knight per definir els temes pel nou disc de la banda i davant la manca de concerts per finançar-lo han iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Goteo.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail