L’Ajuntament de Martorelles demana que es faci un bon ús dels contenidors de recollida selectiva

Molts ciutadans aprofiten la seva sortida al carrer per llençar les escombraries. Com aquests dies es poden generar a casa més residus és important fer correctament la seva separació. És a dir, llençar el plàstic en el contenidor groc, el paper en el blau i les ampolles i pots de vidre al verd. Però, en algunes ocasions la separació no es fa correctament i trobem aquesta situació, contenidors saturats de bosses d’escombraries Un dels problemes recau en aquests contenidors de color marró que només són per la matèria orgànica com per exemple les restes d’alimentació, i que estan plens de bosses que no corresponen a aquests residus. A més, també es fa un mal ús dels contenidors de rebuig que també estan plens amb bosses dipositades en el terra. El que pot significar problemes de salubritat.

Com les deixalleries municipals estan tancades, els ciutadans poden recórrer al servei de recollida de voluminosos del que disposa l’ajuntament martorellenc.

L’Ajuntament de Martorelles demana a la ciutadania més civisme a l’hora de llençar les escombraries i fer-ho correctament dipositant cada cosa al seu lloc.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail