L’Ajuntament de Martorelles inicia el procés per redactar el nou POUM

Aquest espai és sòl municipal d’equipaments de Martorelles, és a dir el propietari és l’ajuntament. Aquest edifici havia estat l’antic sindicat del municipi i des de fa molts anys no hi ha activitat i l’immoble s’esta deteriorant. Espais com aquest en desús en el municipi n’hi ha molts. Per això, ara es tindran en compte a l’hora de redactar el nou Pla d’Ordenació Urbanística de Martorelles, el POUM per recollir quin pot ser l’ús que se li pot donar en un futur. Un dels projectes, en aquest espai, podria ser la construcció d’habitatge públic. Precisament, un dels projectes prioritaris de l’Ajuntament de Martorelles és la redacció del nou POUM. Ara s’ha obert la licitació perquè les empreses puguin presentar-se. Aquest document, un dels més importants del municipi, permetrà definir quin és el model de poble que es vol en un futur.

A més, l’Ajuntament de Martorelles vol que la ciutadania també hi participi en la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística del municipi. En aquest cas ho podran fer a través d’al·legacions.

Aquesta licitació permetrà començar amb la redacció de l’avantprojecte del nou POUM de Martorelles. De fet, el municipi treballa amb el pla creat l’any 1988. El que significa que és antic i dificulta la feina dels serveis tècnics municipals en qüestions urbanístiques del dia a dia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail