Martorelles instal·la llums Led a més d’un centenar de llumeneres per reduir el consum

Fa deu anys Martorelles es convertia en un municipi pioner amb la contractació d’un servei energètic per renovar la il·luminació de la via pública. Ara el contracte ha finalitzat i l’Ajuntament torna a fer-se càrrec d’aquest servei. Per això, a través d’un estudi realitzat, a l’Avinguda Piera s’ha dut a terme un canvi a les llumeneres amb l’objectiu d’estalviar més en despesa i en consum. L’actuació ha consistit a canviar per leds de 45w en punts on hi havia massa llum.

També s’ha fet aquest canvi de leds a la zona de Can Puig. En aquesta primera actuació s’han substituït a led més d’un centenar de llumeneres. D’aquesta manera l’Ajuntament de Martorelles estalviarà uns 2.000 euros anuals i deixa d’emetre 5,6 tones de C02 anuals a l’atmosfera.

L’Ajuntament de Martorelles té un projecte per millorar la il·luminació de l’entorn de Carrancà i també del Parc de Can Sunyer que serà tot amb led. A més, es vol destinar cada any una partida econòmica en el pressupost per renovar tota la xarxa del municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail