L’Ajuntament de Martorelles ajudarà als comerciants pel lloguer de locals

L’Ajuntament de Martorelles ha endarrerit el retorn dels treballadors i treballadores i aposta perquè es continuï aplicant el teletreball. També ha reforçat la senyalització amb les recomanacions sanitàries corresponents que complementen la vigilància que realitza la policia local de forma continuada en el municipi. Per això, aquests dies han instal·lat aquests cartells informatius en els parcs del poble. De fet, Martorelles va ser un dels primers municipis a obrir els parcs després del confinament. Ara davant les noves mesures que preveu aplicar la Generalitat a partir de divendres a causa de l’evolució de la pandèmia. L’Ajuntament de Martorelles ha ajornat la caminada nocturna contra el càncer de mama i es preveu emplaçar-la pel dia 13 de novembre. A més, també està plantejant altres mesures per aplicar en el municipi.

Pel que fa a les mesures més restrictives que planteja la Generalitat en els sectors com el comerç o la restauració des del consistori martorellenc es treballa per facilitar unes ajudes.

Des de l’Ajuntament de Martorelles es demana al conjunt de la ciutadania un esforç i una implicació de tothom per frenar aquest increment de contagis de la Covid-19.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail