InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

L’Ajuntament de Martorelles reclama a les línies de telefonia el soterrament del cablejat

Els treballs de remodelació del barri de Can Sunyer de Martorelles és un dels tres projectes més importants del municipi. Els treballs es van iniciar fa ara deu anys amb tres fases. Ara l’Ajuntament té l’informe, que és el pas final del projecte de la Llei de Barris, on es valora tota l’execució i l’impacte del projecte d’intervenció integral del Barri de Can Sunyer. Per l’oposició com també l’Associació de Veïns la preocupació recau en el soterrament dels cables dels subministraments com la telefonia i l’electricitat.

L’Ajuntament de Martorelles està reclamant a les companyies que facin aquest soterrament perquè l’estructura ja està feta des de fa temps. Per això no descarten prendre mesures legals si finalment no s’ha arriba a un acord aviat.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, també ha manifestat l’esforç que ha fet l’Ajuntament per tirar endavant aquesta millora en el barri de Can Sunyer. Alhora ha emplaçat a la Generalitat de Catalunya per seguir impulsant aquestes inversions en els barris del territori per la seva millora social i econòmica.