L’Ajuntament de Martorelles recupera part dels seus serveis habituals de manera presencial

Les persianes baixades de l’edifici de l’ajuntament de Martorelles era el signe més evident del tancament de tots els equipaments municipals per l’estat de l’alarma durant aquests dos mesos. Tot i que molts dels serveis per a la ciutadania han estat funcionant ja sigui per via telemàtica o per telèfon. A partir de demà es tornarà a reemprendre tota l’activitat municipal. També ho faran de manera presencial diferents serveis com l’oficina d’atenció a la ciutadania, l’OAC, ubicada a l’edifici de l’ajuntament i l’oficina de Benestar i Família, que atendran als ciutadans amb cita prèvia.

El personal de la brigada municipal ja ha reprès la seves tasques habituals. Això si, tot es fa seguint les mesures de seguretat corresponents en els llocs de feina per evitar contagis del coronavirus. L’Ajuntament de Martorelles vol prioritzar el teletreball i per això els treballadors que ho han estat fent fins ara continuaran amb aquest sistema.

Alguns equipaments encara hauran d’esperar per obrir als ciutadans com el centre de suport a la llar o la biblioteca, aquest últim servei es preveu obrir les seves portes de cara al mes que ve. ‘

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail