L’Ajuntament de Martorelles s’adhereix a l’AMTU

L’Ajuntament de Martorelles ha encarregat un estudi a l’Associació de Municipis per la mobilitat i el transport urbà, l’AMTU per millorar el servei de transport urbà en tot el municipi. Aquesta és una de les accions que formen part de l’adhesió de Martorelles en aquest ens. D’aquesta manera, a partir d’ara, l’AMTU assessorarà al consistori en totes les qüestions que facin referència a la mobilitat i el transport públic. D’entre els motius per formalitzar aquest acord hi ha disposar d’un tècnic de mobilitat per millorar qüestions com regular els horaris del transport o la ubicació de les parades . També permet a l’Ajuntament accedir a ajudes econòmiques.

També aquesta adhesió permetrà facilitar el transport als menors de setze anys de forma gratuïta amb la T16. Una gestió que fa l’AMTU.

L’AMTU, l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà és una associació que treballa per la millora de la mobilitat, del transport públic i les seves infraestructures. Actualment, en formen part 125 municipis la majoria de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre els quals hi ha 26 ajuntaments del Vallès oriental com Mollet, Montmeló i Montornès.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail