InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’Ajuntament de Mollet destina 100.000€ en arranjaments a les escoles de la ciutat

Aquest mes d’agost continua l’activitat a les escoles de Mollet, però no amb els infants, sinó amb la brigada d’obres i jardineria. Amb l’aturada estival, l’Ajuntament aprofita per resoldre tots els desperfectes que s’han anat fent durant el curs. Per exemple, pintar tota la barana de les escales de l’escola Sant Jordi, o bé pintar de nou els vestuaris d’aquest centre educatiu. Aquestes són només algunes de les actuacions que s’estan fent. 

En total s’han destinat més de 100.000 euros per totes les actuacions de les escoles de la ciutat. S’ha actuat en pràcticament tots els centres educatius, en alguns amb actuacions més grans. Sí que s’han revisat totes les zones de jocs infantils de totes les escoles.

A banda d’aquests arranjaments, també està en marxa la instal·lació dels mòduls a l’escola de Can Vila. Una actuació d’emergència que ha fet que part de la partida prevista per fer millores a les escoles de la ciutat s’hagi hagut de destinar a Can Vila perquè tots els alumnes puguin començar el curs al centre escolar.