L’Ajuntament de Mollet rep el Certificat Biosphere que reconeix la ciutat com a destí turístic sostenible

L’Ajuntament de Mollet obté la certificació Biosphere i el reconeixement com a Punt d’Informació Turística. Aquest segell destaca Mollet com una destinació turística sostenible, dins la marca Costa Barcelona.

El Museu Abelló i la Casa del Pintor són dos dels principals atractius turístics de Mollet, uns espais que vetllen per un desenvolupament i una activitat sostenible.

El fet de protegir l’ecosistema i lluitar contra el canvi climàtic ha fet que l’Ajuntament de Mollet hagi rebut la certificació Compromís Biosphere, un distintiu que la reconeix com una destinació turística sostenible.

Un altre dels elements més representatius de la ciutat és el Mercat Municipal, el qual ha rebut, per primera vegada, el certificat com a empresa sostenible.
A banda de l’oferta turística del centre de Mollet, els espais naturals que l’envolten són també un gran al·licient pels turistes de muntanya. Per aquest motiu, de cara al futur l’Ajuntament vol potenciar Gallecs i els seus productes de proximitat.

A banda d’aquest reconeixement, l’Ajuntament de Mollet també ha rebut un altre distintiu com a nou Punt d’Informació Turística.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail