L’Ajuntament de Mollet rep el primer equip del CB Mollet pendent de l’ascens a LEB Plata

El consistori ha volgut reconèixer la bona temporada del DM Group Mollet i la plantilla ha volgut oferir el títol de campions de la fase regular a tota la ciutadania. Els molletans han acabat invictes, amb 12 victòries en 12 partits. Després de la fase d’ascens de Salou, el Mollet està a l’espera de saber si podrà pujar de categoria. L’ajuntament, però, ja s’ha posat a disposició del club per adequar el pavelló de Plana Lledó a les exigències de la Federació.

L’Ajuntament de Mollet ha volgut reconèixer la feina feta pel DM Group Mollet. Per això, ha rebut a l’equip molletà al consistori. Els molletans han tancat un bon any. Ara estan a l’espera de si podran pujar de categoria.

El club molletà, però, està molt convençut que la Federació Espanyola de Bàsquet els donarà l’ascens a LEB Plata.

A partir de la setmana vinent, responsables del club ja es reuniran amb empresaris que puguin ajudar en assumir la nova categoria.

Des de l’Ajuntament també es comença a treballar per complir amb les exigències que faci la Federació Espanyola de Bàsquet a l’hora d’adequar el pavelló de Plana Lledó.

Falta, però, que la Federació Espanyola de Bàsquet confirmi si atorga una plaça de LEB Plata al Mollet, o bé si algun equip d’aquesta categoria renuncia a competir-hi l’any vinent. El club molletà, però, vol tenir la feina avançada per si sorgeix la possibilitat.

 

Notícies relacionades:

Fase d’ascens a LEB Plata: un partit, un repte nou

Fase d’ascens a LEB Plata: feina feta

Fase d’ascens a LEB Plata: quatre dies intensos de bàsquet… i d’anècdotes

 

 

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail