InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir el guardó a l’excel·lència en inversió social

L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir el guardó a l’excel·lència en inversió social. Es tracta d’un reconeixement que atorga l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials com a recompensa a la inversió que fa la ciutat en aquest àmbit.

L’Ajuntament de Mollet destina 113 euros per habitant a inversió social, el que representa l’11,1% del pressupost total. Amb aquesta aposta del govern local la ciutat es converteix en el 21è municipi de l’Estat espanyol i el 3r de Catalunya, de més de 20.000 habitants, que més diners destina a les partides socials. Un fet que ha estat reconegut amb un nou guardó a l’excel·lència en inversió social que lliura l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials.

De cara a l’any vinent el govern vol continuar apostant pels serveis socials actuals i reforçar algunes partides com la d’habitatge social i ajuts a la infància.

La resta de localitats catalanes que han estat premiades són Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Esparreguera i Sant Adrià de Besòs.