L’Ajuntament de Montmeló reparteix més de 3.000 mascaretes per la gent gran del municipi

El cos de Protecció Civil de Montmeló s’organitza el torn de la tarda per fer el repartiment de les mascaretes que l’Ajuntament ha decidit fer arribar a les llars on viuen persones més grans de 70 anys. Amb aquesta acció, el consistori vol ajudar a protegir la gent de risc durant la pandèmia de la Covid-19.

Un dels domicilis on es fa el repartiment d’aquest material és a casa de l’Antonio i la Dolores. Ella ha superat la malaltia del coronavirus i sap de la importància de protegir-se bé.

Aquestes mascaretes han estat fabricades per la xarxa de cosidores de Montmeló i s’han de rentar abans i després de cada ús amb aigua i sabó a 60 graus. Amb aquesta iniciativa impulsada des de la regidoria de Gent Gran se’n beneficaran més de 1.700 montmelonins, que rebran 2 unitats cadascun.

Les mascaretes van acompanyades d’una carta explicant-los l’ús i la possibilitat d’acollir-se al servei on els porten la compra i els medicaments fins a casa. Aquesta campanya se suma a la que ja es va fer amb els menors de 12 anys, on tots els nens i nenes van rebre també un parell de mascaretes un cop el govern de l’estat va permetre la seva sortida al carrer.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail