L’Ajuntament de Montmeló vol reduir el trànsit de vehicles en els accessos a les escoles

Aquest tram del Carrer Vic, és un dels més transitats per vehicles motoritzats a Montmeló. Avui però només hi poden passar els vianants perquè és el dia sense cotxe. Però no és la única mesura que l’Ajuntament de Montmeló ha impulsat. També s’ha restringit el trànsit de vehicles en els carrers d’accés a les escoles Pau Casals i Sant Jordi. Aquesta proposta es vol implementar durant tot el curs escolar a les entrades i sortides dels centres educatius. L’objectiu és oferir més seguretat als vianants i promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segura i saludable com fer els desplaçaments a peu.

També es vol restringir l’accés dels vehicles de les autoescoles pels carrers que estiguin a prop dels centres educatius.

Dins de les accions que es fan durant la Setmana de la Mobilitat l’Ajuntament de Montmeló ha mantingut reunions amb les AMPA’s per explicar diferents projectes. Una de les propostes és ampliar els camins escolars per accedir a les escoles.

A més, es vol implementar de cara al gener que el municipi sigui zona 30 en tot el nucli urbà. L’objectiu és reduir la contaminació de l’aire i fomentar una mobilitat sostenible.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail