L’Ajuntament de Montornès amplia el parc habitatge públic amb cinc pisos més

El parc d’habitatge públic de l’Ajuntament de Montornès compta amb cinc habitatges més, passant ara a tenir-ne disset. L’Ajuntament de Montornès i l’Agència Catalana de l’Habitatge han arribat a un acord per la compra d’aquests cinc habitatges. Es tracta d’una planta baixa i quatre pisos. Ara els tècnics municipals avaluen la reforma i el manteniment que s’haurà de fer perquè l’ajuntament és qui assumeix el cost. Actualment, hi ha cinc habitatges de lloguer social per a persones menors de 35 anys. La resta d’habitatges, dotze, encara es fan treballs de reforma i estaran destinats a gent gran, a persones amb mobilitat reduïda o famílies amb rendes baixes.

Per això, l’Ajuntament de Montornès vol iniciar un nou projecte al setembre per crear una borsa amb habitatges cedits pels propietaris per destinar a lloguer social.

L’Ajuntament de Montornès va iniciar l’any 2015 el parc d’habitatge públic amb l’objectiu de resoldre la problemàtica de molts ciutadans per accedir al lloguer de mercat lliure.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail