L’Ajuntament de Montornès aprova un paquet de mesures per lluitar contra la desigualtat entre dones i homes

La perspectiva de gènere serà un dels eixos centrals de les actuacions de l’ajuntament. Aquest és un dels avenços en igualtat que adoptat el consistori montornesenc. Arran de la moció aprovada també volen treballar amb les empreses del municipi per l’elaboració de plans d’igualtat que facin possible la reducció de la bretxa salarial, la promoció de dones als càrrecs de decisió o l’adopció de mesures que permetin la conciliació de la vida personal, familiar i laboral. A més, l’ajuntament realitzarà una avaluació de l’impacte de gènere en els contractes per tal d’igualar les condicions salarials.

L’Ajuntament de Montornès també vol que tot l’alumnat del municipi participi en programes de diversitat sexual i afectiva abans de finalitzar l’educació obligatòria. Tots els grups municipals han votat a favor d’aquesta moció. Una proposta que també dona suport al manifest de la vaga feminista convocada per aquest diumenge a Catalunya.

Entre altres mesures la moció també proposa implementar polítiques que redueixen els casos de pobresa energètica que sobretot afecten dones grans que viuen soles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail