Montornès canvia el pla urbanístic per construir pisos dotacionals i vendre solars industrials

El ple de Montornès aprova inicialment la Modificació Puntual del PGOU per a la reubicació dels sòls d’equipament dels polígons industrials Congost, Parellada i Riera Marsà a Montornès del Vallès.

En aquest solar ubicat entre l’Escola Bressol Municipal i un supermercat, l’Ajuntament de Montornès vol construir pisos dotacionals. Per poder fer-ho, el ple, acaba d’aprovar una regularització del sol d’aquests terrenys perquè passin a ser una zona d’equipaments municipals.

Un altre dels canvis importants que es farà amb la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana, és passar aquesta finca de titularitat municipal, situada al polígon industrial Can Parellada, de sòl industrial a zona d’equipaments. En aquest cas amb l’objectiu de construir una nau per utilitzar-la com a dipòsit de vehicles per a la Brigada Municipal. El grup de Ciutadans s’ha abstingut en aquest punt, i El regidor no adscrit, Lluís Ramos, el Partit Popular i el PSC han votat a favor.

Per últim, transformaran dues finques destinades a equipaments municipals, i que han quedat aïllades en zones industrials, com aquesta al polígon industrial Congost, en terreny industrial. D’aquesta manera, poden posar-les a la venda.

El canvi del PGOU encara s’ha d’aprovar de manera definitiva pel departament d’urbanisme de la Generalitat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail