L’Ajuntament de Montornès contracta cinc joves en pràctiques a través del programa de Garantia Juvenil del SOC

Cinc joves han començat a fer pràctiques a ajuntament de Montornès en el marc del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. És el sisè any que el consistori s’acull als ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per aquestes contractacions. Els beneficiaris tenen entre 16 i 29 anys i han finalitzat estudis universitaris o cicles formatius de grau mitjà i superior.

La Laia Sánchez és una de les joves contractades per l’Ajuntament de Montornès a través del Programa de Garantia Juvenil. La montornesenca treballarà durant sis mesos a la Llar d’Infants El Lledoner. Aquí podrà posar en pràctica els coneixements adquirits al Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil i alhora agafar experiència en el mon laboral.

Un altre dels perfils escollits per l’ajuntament de Montornès és el de l’Ainhoa Lozano. Ella ha estudiat el grau superior d’integració social i ara dedica la seva jornada laboral a donar suport al projecte Cuidem-nos Montornès.

Els altres tres joves contractats realitzaran tasques als departaments municipals de Mitjans de Comunicació, Participació Ciutadana i Ocupació. Amb les darreres contractacions ja són 21 els joves que han pogut fer pràctiques al municipi en el marc del Programa de Garantia Juvenil.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail