L’Ajuntament de Montornès presenta el Pla Covid-19 amb un centenar de mesures per afrontar la crisi sanitària

 

L’Ajuntament de Montornès presenta el Pla COVID-19. Una estratègia que agrupa més de 100 mesures per afrontar les conseqüències socials i econòmiques causades per la pandèmia. El consistori vol destinar a aquest pla 510.000 euros. Un import que se suma als 342.000 euros que ja s’hi han dedicat.

El Pla COVID-19 recull les mesures ja implantades per part de l’ajuntament i les que es volen seguir fent durant els pròxims mesos. Són intervencions transversals i que abracen molts àmbits. Des de la salut i digitalització comunitària, passant pel reforçament de l’activitat educativa i cultural d’estiu fins a propostes concretes adreçades a l’impuls del comerç local i d’ajuts als autònoms.

A més l’equip de govern inclourà aquest Pla Covid-19 en el Pla d’Actuació Municipal, però lamenten que l’oposició no hagi aprovat el pressupost d’aquest 2020 per poder tirar endavant amb totes aquestes mesures de xoc per superar la crisi sanitària.

Els ajuts a l’habitatge també es reforcen en aquest Pla Covid com també la inversió i contractació pública per a la reactivació econòmica.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail