L’Ajuntament de Parets amplia el crèdit per millorar els equipaments municipals

L’economia i el finançament de l’Ajuntament de Parets ha estat un dels principals punts del ple ordinari d’aquest dijous. Un dels aspectes a destacar ha estat la modificació del crèdit per a despeses, que incrementa fins als 2,9 milions d’euros. Uns diners que serviran per fer front a diversos projectes com la millora de la piscina municipal Miguel Luque.

A més, entre d’altres, també es preveu fer l’arranjament de les goteres al pavelló d’esports, la creació de més horts urbans a Can Jornet, la renovació de seients a les grades del pavelló d’esports i el cap de futbol o el possible lloguer del local de l’antic BBVA, un projecte que ha molestat a l’oposició.

En tot cas, aquest ple ha estat marcat per la cordialitat entre totes les forces polítiques, que han volgut felicitar a Manuel Losada de Ciutadans per la seva incorporació com a diputat al Parlament de Catalunya.

Fora de l’ordre del dia, les tres forces polítiques que formen el nou govern han llegit un manifest en suport dels polítics presos i, especialment, recolzant al veí del municipi Jordi Turull.