EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’Ajuntament i Alexia Putellas signen l’acord per posar en marxa l’acadèmia ‘Eleven’ a Mollet

La visita d’Alexia Putellas a Mollet aglomera un centenar de persones a les portes del consistori

 

La presència d’Alexia Putellas a Mollet ha desfermat una gran expectació. Centenars de persones, molts d’elles joves, han rebut a la molletana a les portes del consistori. Alexia no s’ha cansat de signar autògraf i fer-se fotografies. Amb l’acord entre l’Ajuntament i la Fundació de Putellas, s’obre un nou vincle a la ciutat.

 

 

Alexia Putellas i l’Ajuntament de Mollet han signat l’acord de col·laboració per posar en marxa la primera acadèmia ‘Eleven‘ al municipi. Serà a partir del mes de setembre i el projecte es desenvoluparà al Germans Gonzalvo de Mollet. S’escolliran 100 nenes, d’entre 8 i 16 anys, que estan en situació de vulnerabilitat social per treballar les seves competències emocionals, a través del futbol. Aquestes nenes sortiran de les 4 escoles de Primària més pròximes al camp, com són les escoles Joan Abelló, del Bosc, Joan Salvat Papasseit i Col·legis Nous, a més dels 4 instituts públics de la ciutat: el Mollet, Gallecs, Vicenç Plantada i Aiguaviva.

Aquest primer any, el projecte es planteja com una prova pilot, però la idea és que el projecte sigui a llarg termini i en el futur es puguin ampliar les places. Sigui com sigui, en aquest primer any, les 100 nenes escollides tindran tota l’activitat, el material i la roba de forma gratuïta. La voluntat de l’equip de govern és que aquest sigui un projecte de ciutat i perquè així sigui l’Ajuntament aportarà aquest any 20.000 euros a la Fundació.

A més a més, alumnes del grau d’Integració Social de l’Institut Gallecs compartiran un conveni de pràctiques i formaran part de l’staff.