L’Ajuntament, la FSM i Vallès Visió promouran l’alimentació saludable

Totes tres entitats comencen a treballar en un programa d’alimentació saludable per a les escoles a partir del pròxim curs escolar, recollint així una petició formulada en el darrer Consell Municipal dels Infants. El projecte consistirà en l’elaboració de diferents materials informatius i educatius sobre hàbits saludables especialment en l’àmbit de la nutrició, amb l’objectiu de difondre’ls a les escoles.

L’anunci l’ha realitzat avui l’alcalde de Mollet i president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs, acompanyat del gerent de Vallès Visió, Manel Carvajal, i el director general de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran. Tots tres han presentat el projecte de difusió en l’àmbit de Catalunya de les càpsules de promoció de la salut que elaboren des de fa més d’un any conjuntament Vallès Visió i professionals de la Fundació Sanitària Mollet i que es difonen a través del canal baixvallesà, les pantalles de l’Hospital de Mollet i les xarxes socials d’ambdues entitats.

Fins al moment, s’han elaborat 60 càpsules de promoció de la salut centrades en diferents aspectes. Precisament, la Xarxa de Comunicació Local s’ha interessat per aquest format i ha posat aquests continguts a disposició de totes les televisions catalanes, algunes de les quals començaran a emetre-les a partir d’aquesta setmana. Entre elles emissores dels àmbits de Granollers, Terrassa, Hospitalet, Terres de l’Ebre o la Costa Brava.

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail