L’ampliació d’un carril a l’AP-7 obre la possibilitat de millorar les connexions amb Montmeló

Montmeló es veurà beneficiat per les obres de millora que el govern espanyol farà a l’AP-7. Un benefici doble, a banda de tenir un tercer carril entre Montmeló i Mollet, el més important pel municipi és que els enllaços per accedir a aquesta via ràpida es milloraran.
Aquest tram de l’AP7 al seu pas pel Baix Vallès passa de quatre carrils de circulació a només dos. Això genera problemes de trànsit com embussos i retencions. Amb la construcció del tercer carril de l’autopista entre Montmeló i Mollet en sentit Tarragona, anunciat pel govern de l’Estat, aquesta via ràpida aconseguirà més fluïdesa de trànsit i alhora es facilitarà la connexió amb la C-17. Per l’ajuntament de Montmeló aquesta inversió és molt important perquè és el pas previ perquè millorin les connexions del municipi amb les vies ràpides que creuen el territori.

Aquesta millora dels accessos per carretera entre Montmeló i l’AP7, la C-33 o la C-17 és una demanda històrica del municipi.

Es preveu que el projecte per millorar el col·lapse que pateix actualment l’AP7 es liciti aquest mateix any. L’aixecament dels peatges ha comportat que el volum de vehicles en aquesta via ràpida hagi augmentat durant els darrers mesos. A més el trànsit pesat també ha augmentat al territori a causa del creixement de les empreses del sector logístic que s’han implantat a la zona.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail