L’arribada d’una nova sala de jocs recreatius a Mollet genera polèmica al ple municipal

Les obres d’arranjament d’aquest edifici, on es preveu l’obertura d’una sala de bingo i de jocs recreatius, continuen el seu ritme. La seva instal·lació a la ciutat ha centrat les discrepàncies entre el grup municipal de Mollet en Comú i l’equip de govern. Mollet en Comú,ha mostrat la seva preocupació per la instal·lació d’aquesta activitat. Per això, proposa modificar algun aspecte del Pla d’Ordenació Urbanistica Municipal per blindar el municipi de l’obertura d’aquestes activitats. L’objectiu ha estat posar damunt la taula la posició dels grups municipals.

Tot i que els grups municipals estan d’acord que aquesta activitat no reflecteix el model de ciutat que voldrien, la normativa ho permet la seva obertura. Aquests negocis no es regulen per l’ordenança municipal sino que és la Generalitat qui s’encarrega de donar la llicència. En aquest cas, la sala de Mollet reuneix les condicions per la seva obertura.

Aquest edifici va ser l’antiga discoteca Teatre que la dècada dels anys 80 es va convertir en un espai d’oci nocturn de la comarca i que va tancar l’any 1996.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail