L’asfaltatge del polígon de Martorelles superarà els dos milions d’euros

El canvi de l’enllumenat per llums leds i la instal·lació de la fibra òptica van ser algunes de les millores destacades ara fa sis anys en el polígon de Martorelles. Per continuar en aquesta la línia perquè el polígon de Martorelles sigui un pol d’atracció per les empreses l’Entitat Urbanística de Conservació, formada per empresaris de la zona, té el projecte d’asfaltar tot el polígon. Es tracta d’una inversió important amb un cost d’uns dos milions d’euros, que s’assumiran entre l’entitat i l’ajuntament de Martorelles.

A finals d’any es té previst disposar d’un milió euros. En aquest moment s’haurà de decidir de quina manera es tirarà endavant el projecte

El polígon de Martorelles es troba gairebé al cent per cent d’ocupació convertint-se en una zona de referència en el territori. Aquest més, l’Ajuntament de Martorelles, ja va destinar 250 mil euros a aquest projecte que s’assumirà entre l’entitat i el consistori.

L’entitat Urbanística de Conservació del polígon es va crear l’any 1994. Precisament fa dos anys que es va renovar el conveni entre l’entitat i l’Ajuntament per quatre anys més.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail